Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op verschillende vragen over reviews, beoordelingen, vragen en antwoorden, je profiel en foutmeldingen. Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan ons contactformulier in.

Algemeen

 • Wat is Zoek.nl?

  Zoek.nl is een zoekmachine voor producten. Wij tonen het aanbod van vele miljoenen producten en tonen de prijzen bij verschillende winkels. Je kiest zelf welke webwinkel je wilt bezoeken.

Producten

 • Waar kan ik terecht met vragen over garantie en retouren?

  Zoek.nl is niet de winkel waar je een product koopt. Wij tonen het aanbod van vele winkels en sturen je door naar de door jou gekozen winkel. Voor vragen over garantie en retourneren kun je terecht bij de webshop die het product aanbiedt. Je vind de naam van de winkel terug op je factuur.

 • De prijs op de website klopt niet met de winkel.

  Het kan zijn dat de prijs op onze website niet overeenkomt met de prijs op de website van de winkel. Wij zijn afhankelijk van de gegevens die de winkels aanleveren. Wij verwerken dagelijks de prijswijzigingen.

 • Moet een aangesloten winkel geld betalen aan jullie?

  Zoek.nl krijgt commissie wanneer iemand iets koopt bij een winkel dat aangesloten is bij Zoek.nl. Deze commissie verschilt per winkel.

 • Hoe voeg ik mijn winkel toe aan Zoek.nl?

  Neem contact op met ons en wij zullen je informeren over de mogelijkheden.